Urenregistratie voor de zzp’er

By | Ondernemen | No Comments

De één doet er niets mee, de ander zweert erbij. Zelf vind ik het altijd prettig te weten waar mijn uren in gaan zitten op een dag, dus houd ik een (digitale) urenregistratie bij. En niet onbelangrijk: je weet precies hoeveel uren je aan een project werkt. Dat is natuurlijk niet altijd 1 op 1 door te rekenen, maar zo weet je wel of je een project goed hebt beoordeeld op de hoeveelheid tijd die erin is gaan zitten. Read More

estherwerkt pinterest

Met Pinterest is inspiratie opdoen nog nooit zo makkelijk

By | Inspiratie, Socials | No Comments

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Uit alles, het alledaagse leven, de mensen om mij heen, mijn dochter, de televisie, boeken, magazines, internet. Ja internet, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik hou van het internet! Even snel de betekenis van iets opzoeken of gewoon meer informatie, een beeld gebruiken in een ontwerp, voorbeelden zoeken, etc. En dan hebben we Pinterest!
Read More

Ken jij iemand die het verschil heeft gemaakt voor jou?

By | Inspiratie | No Comments

Brad  Meltzer (een bekende Amerikaanse auteur) vertelt hier o.a. het verhaal van Miss Spicer, degene die hem aanspoorde te schrijven. Meltzer stelt de vraag wat er in jouw eigen overlijdensbericht zou moeten komen te staan en vertelt dat de nalatenschap van belang is; wat heb je nou voor iemand betekend in het leven? Na het zien van dit filmpje besloot ik meteen mijn tekenleraar van de middelbare school op het internet op te zoeken en een mailtje te sturen. Waarvan akte! Read More

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D