Met Pinterest is inspiratie opdoen nog nooit zo makkelijk

By maart 1, 2016 maart 17th, 2016 Inspiratie, Socials

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Uit alles, het alledaagse leven, de mensen om mij heen, mijn dochter, de televisie, boeken, magazines, internet. Ja internet, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik hou van het internet! Even snel de betekenis van iets opzoeken of gewoon meer informatie, een beeld gebruiken in een ontwerp, voorbeelden zoeken, etc. En dan hebben we Pinterest!

Op dit online prikbord dat je kunt delen. Nou zeg, dat is mij toch een heerlijkheid. Geen bladwijzers meer aanmaken, maar gewoon lekker ‘pinnen’. Omdat ik beeldend ben ingesteld is dit voor mij echt een fantastische site. Je kunt het privé gebruiken, maar het is ook slim het zakelijk in te zetten. Net als alle andere sociale media kun je er in ieder geval weer alle kanten mee op!

Handige links

Wat is Pinterest eigenlijk en wat kun je er mee?
De hype van Pinterest ontleed: het ontketent een interesserevolutie
Pinterest marketing for beginner pinners

Follow Me on Pinterest

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D