HAY! IK BEN ESTHER, GRAFISCH ONTWERPER

De liefde voor vorm begon al jong. Gewapend met een spirograaf bedacht ik mijn eerste ontwerpen. De spirograaf is ondertussen ingeruild voor een computer, maar af en toe grijp ik nog steeds naar potlood en papier.

De connectie die ik voel met ontwerpen die je letterlijk vast kunt houden, is een van mijn sterke punten. Eveneens mijn vertaling naar een online ontwerp. Want ook hier kun je maar een keer een eerste indruk maken.

Mijn bijna twee decennia aan ervaring neem ik altijd mee naar de klant. Maar ook mijn voorliefde voor kunst, design, typografie, Rotterdam, architectuur, vastgoed.

Het resulteert in goed onderbouwde adviezen en oplossingen die misschien anders zijn dan vooraf bedacht. Uiteindelijk gaat het om een prachtig en effectief eindproduct.

Het liefst hou ik mij bezig met volledige projecten waarin ik kan meedenken over de huisstijl en dit door kan ontwikkelen naar alle soorten interne en externe communicatie. In de loop der jaren heb ik voor klanten met regelmaat huisstijlen, vastgoedcommunicatie, gebiedscommunicatie, jaarverslagen, boeken en periodieken verzorgd.

Uiteindelijk moet het kloppen, matchen en goed voelen. Zo ook de klik tussen een opdrachtgever en mijzelf. Neem daarom vrijblijvend contact op om kennis te maken, ik hoor je graag!

Esther heeft onze nieuwe website ontworpen. Ze heeft een eigen, moderne kijk op de zaak en levert kwaliteit. Belangrijk voor ons was dat ze met ons mee denkt zonder hierbij haar visie te verliezen. Top!

Wilko Pronk | manager Logidex

Naast haar grafische kwaliteiten, levert Esther meerwaarde door ook – vaak op eigen initiatief - op inhoud met ons mee te denken. Zo wordt het eindproduct nét dat beetje meer waard, bijzonder of opvallend.

Sandra van der Leer | Communicatieadviseur Antes Groep

De afgelopen jaren heb ik Esther gevraagd de vormgeving te verzorgen voor verschillende boeken die ik heb uitgeven. Het eindresultaat was altijd geweldig, naar dikke tevredenheid van de auteur en mij. Esther is vrolijk, enthousiast, heeft zelf veel goede ideeën maar staat ook open voor creatieve inbreng van anderen tijdens het proces, en ze is niet vies van even hard doorwerken als er eens een deadline naar voren verschuift. Dat maakt de samenwerking elke keer weer super!

Tosca Ruijs | Uitgever Psychologie & Opvoeding bij Scriptum

When you are looking for out-of-the box creativity or real Dutch Design, Esther is the place you have to be. She not only understands what the client wants, but takes a critical role in the process to explore what the client really needs. With flair, humor and an inspiring working attitude, she continues to meet the expecations of our clients

Arjan Keijzer | Sustainability Consultant UpCycle

Esther is een rasechte topper, die strategie moeiteloos vertaalt naar frisse en stijlvolle eigentijdse ontwerpen van hoge kwaliteit. Zij is altijd goed geluimd en komt afspraken haarfijn na, waardoor het bijzonder prettig is om met haar te werken.

Cordine Wischhoff

INSTAGRAM #ESTHERWERKT

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D