HAY!
IK BEN ESTHER, GRAFISCH ONTWERPER

De liefde voor vorm begon al jong. Ook mijn voorliefde voor kunst, design, typografie, Rotterdam, architectuur en vastgoed zijn van die dingen die bij mij horen. En die ik bewust of onbewust altijd laat terugkomen in de dingen die ik maak.

Het liefst hou ik mij bezig met volledige projecten waarin ik kan meedenken over de huisstijl en dit door kan ontwikkelen naar alle soorten interne en externe communicatie. Ik wil die helpende hand zijn die met je meedenkt hoe we het allerbeste product kunnen maken, die net even wat verder denkt dan de vraag die gesteld wordt. Goed onderbouwde adviezen en oplossingen die misschien anders zijn dan vooraf bedacht. 

En uiteindelijk moet het kloppen, matchen, goed voelen én werken. 

Hoe kan ik jou helpen?

Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

 

Wat doe ik nog meer?

Ik ben creative director bij UpCycle Consultancy.

In het kort: We are an independent strategic partner and sustainability think tank providing solutions for real estate companies globally. With our extensive knowledge, creativity and dedication we support our clients to implement sustainability at every level of their organization.

We provide sustainable solutions for real estate organisations. Our advice is focused on high level strategic support, Corporate Social Reporting communications, ESG data collection and analysis, developing stakeholder engagement programs and CSR implementation and much more.

Expertise:
– Sustainability communications
– ESG benchmarking
– Dow Jones Sustainability Index (DJSI)
– Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB)
– Carbon Disclosure Project (CDP)

Esther heeft onze nieuwe website ontworpen. Ze heeft een eigen, moderne kijk op de zaak en levert kwaliteit. Belangrijk voor ons was dat ze met ons mee denkt zonder hierbij haar visie te verliezen. Top!

Wilko Pronk | manager Logidex

Naast haar grafische kwaliteiten, levert Esther meerwaarde door ook – vaak op eigen initiatief - op inhoud met ons mee te denken. Zo wordt het eindproduct nét dat beetje meer waard, bijzonder of opvallend.

Sandra van der Leer | Communicatieadviseur Antes Groep

De afgelopen jaren heb ik Esther gevraagd de vormgeving te verzorgen voor verschillende boeken die ik heb uitgeven. Het eindresultaat was altijd geweldig, naar dikke tevredenheid van de auteur en mij. Esther is vrolijk, enthousiast, heeft zelf veel goede ideeën maar staat ook open voor creatieve inbreng van anderen tijdens het proces, en ze is niet vies van even hard doorwerken als er eens een deadline naar voren verschuift. Dat maakt de samenwerking elke keer weer super!

Tosca Ruijs | Uitgever Psychologie & Opvoeding bij Scriptum

When you are looking for out-of-the box creativity or real Dutch Design, Esther is the place you have to be. She not only understands what the client wants, but takes a critical role in the process to explore what the client really needs. With flair, humor and an inspiring working attitude, she continues to meet the expecations of our clients

Arjan Keijzer | Sustainability Consultant UpCycle

Esther is een rasechte topper, die strategie moeiteloos vertaalt naar frisse en stijlvolle eigentijdse ontwerpen van hoge kwaliteit. Zij is altijd goed geluimd en komt afspraken haarfijn na, waardoor het bijzonder prettig is om met haar te werken.

Cordine Wischhoff

INSTAGRAM #ESTHERWERKT

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D