CONNECTEACH010 | HUISSTIJL

ONDERWIJS | ROTTERDAM 

ConnecTeach010 wordt hét digitale platform waar docenten buiten het klaslokaal en de school hun betrokkenheid bij en passie voor het Rotterdamse onderwijs kunnen vormgeven.

ConnecTeach010 wil inspireren, slimmer organiseren, van én met elkaar leren, thema’s op de politieke agenda zetten en samen sterker staan. Ons doel is om het Rotterdamse onderwijs te verbinden en daardoor te verbeteren. Het digitale platform wordt een community waar leraren van alle onderwijssoorten kennis en ervaring kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren.

Door een actieve redactie vind je bij ConnecTeach010 altijd het laatste nieuws over bijeenkomsten en ontwikkelingen in het onderwijs. De fysieke ontmoetingsplek van ConnecTeach010 is bedoeld voor trainingen, workshops en informele ontmoetingen; gewoon een kop koffie drinken kan natuurlijk ook.

ConnecTeach010 is een initiatief dat ontstaan is bij Broedplaats010 en wordt opgezet door enthousiaste onderwijspioniers uit Rotterdam. ConnecTeach010 wordt o.a. ondersteund door: Gemeente Rotterdam, Leraren met lef!, MEET UP 010, Broedplaat010 en Onderwijs 010 – leren loont!

Volg ze online op: Facebook, Twitter, Instagram en/of YouTube

En bekijk sowieso eens deze presentatie van het team:

 

Of bekijk de samenvatting van de Onderwijs Parade 2017:
(ConnecTeach010 op 1:09)

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D