UPCYCLE CONSULTANCY | BRANDING

VASTGOED | WERELDWIJD 

UpCycle is een onafhankelijke strategische partner en denktank op het gebied van verantwoord ondernemen. UpCycle levert oplossingen voor vastgoedbedrijven wereldwijd. Met uitgebreide kennis, creativiteit en toewijding worden klanten ondersteund om duurzaamheid te implementeren op elk niveau in de organisatie.

www.upcycle-consultancy.com

Sinds 2014 ben ik Creative director bij UpCycle. Dat betekent in de praktijk dat ik alle communicatie, het grafisch ontwerp en de vormgeving op mij neem in samenspraak met de consultants van UpCycle. Die combinatie is ideaal; korte lijnen en effectieve communicatie. Het is ook een combinatie die je niet vaak zult zien, sterker nog: ik ben het nog nooit tegengekomen. Wij merken dat het directe overleg met consultants een positieve invloed heeft op het uiteindelijke resultaat. Waar men eerst diverse lagen had in de communicatie, zijn deze helemaal weggehaald en werken wij direct samen met de klant aan communicatie-uitingen.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D