Verkocht: webshop HydrofieleDoeken.nl

By december 29, 2016 december 30th, 2016 Ondernemen
Groot nieuws: de webshop HydrofieleDoeken.nl is verkocht!

Groot nieuws: de webshop HydrofieleDoeken.nl is verkocht! Het bedrijf dat ik met veel enthousiasme in 2013 oprichtte heeft een nieuwe eigenaar. 

Toen ik starte wilde ik een webshop creëren dat genoeg potentie had; een webshop met een gewild product verkopen en in een nichemarkt zitten. Dat is allemaal gelukt en sinds de webshop open is, is het aanbod hydrofiele doeken en hamamdoeken enorm gestegen. Er zijn veel merken bijgekomen en bestaande collecties zijn uitgebreid. Ik was dus niet de enige die hier een markt in zag 😉 Niet dat ik zelf doeken produceer, maar het is wel de enige webshop die alleen maar dit soort doeken verkoopt.

Met veel plezier stopte ik ieder vrij uurtje in de webshop, alleen was het naast estherwerkt niet meer goed te combineren. Meer tijd om te investeren in het bedrijf en het verder te laten groeien had ik niet, de rek was er voor mij uit. Zonde, want wat doe je met een goedlopende webshop met potentie!? De optie verkopen was wat mij betreft de enige mogelijkheid de webshop te laten voortbestaan.

Sell your stuff online

De webshop stond te koop op Sellyourstuffonline.nl, een website waar Mariko Naber je alles vertelt over het online verkopen van producten en diensten. Zij biedt o.a. masterclasses, seminars en trainingen op het gebied van online ondernemen. Dankzij de vermelding op deze website heb ik veel bereik gekregen onder de juiste doelgroep.

Nieuwe eigenaar HydrofieleDoeken.nl

De nieuwe eigenaar is Jacqueline Bron uit Lelystad, zij gaat vanaf 30 december de bedrijfsvoering overnemen en zal onder dezelfde naam de webshop blijven voeren. Ik gun haar alle geluk van de wereld, veel succes én plezier met de webshop. Zij kan de webshop echt verder laten groeien en ik heb er alle vertrouwen in dat dat haar lukt. Als je dan toch je ‘kindje’ verkoopt, wil je natuurlijk wel dat het in goede handen komt. Ik weet zeker dat dat goed komt met haar aan het roer.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D