06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Infographic praktijkonderwijs

CVO Accent

De locatie in Capelle a/d IJssel vroeg mij om de fases binnen de praktijkschool op een groot doek te laten zien. Maar een opdracht als deze gaat, wat mij betreft, verder dan dat. 

Wie ben je als school? Waar sta je voor? En hoe doorloopt een leerling de school? Dat moet allemaal duidelijk worden. Door er een infographic van te maken, met beeld en tekst, kun je als school je verhaal beter vertellen.

Waarom is een infographic hier handig?

Door middel van deze infographic ontstaat er een duidelijk beeld voor ouders en (toekomstige) leerlingen hoe de school werkt, in welke branches er wordt gewerkt en wat de mogelijkheden zijn voor de leerlingen.

Dit doek wordt vaak als startpunt gebruikt bij een kennismaking. Het hele verhaal van de school staat erop. En daarom is het een handig middel om in te zetten. Visueel je verhaal vertellen werkt altijd beter dan droge stof.
Opdrachtgever
CVO Accent 

Branche
Onderwijs

Locatie
Capelle a/d IJssel

Website
www.accent-praktijkonderwijs.nl/scholen/capelle/
Producten
Infographic

Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Strategie
Vormgeving
Over de organisatie
Accent geeft praktijkonderwijs, vso en avondonderwijs, hier leren jongeren vooral door praktijkervaringen op te doen. Leerlingen ontdekken hier hun eigen talenten en mogelijkheden. Daarnaast leren ze verschillende praktische (werknemers)vaardigheden om hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid te vergroten.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram