06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Social media content

Dordrecht Academy

Samen met de communicatie-afdeling van Dordrecht Academy werk ik aan de branding van de school. Omdat het een vrij nieuwe school is zijn we hard bezig om Dordrecht Academy op de kaart te zetten, in de Drechtsteden. Daar woont de doelgroep die graag dichtbij huis wil studeren en uiteindelijk ook kan uitstromen.

Door vol in te zetten op o.a. social media willen we scholieren die een voltijd vervolgstudie zoeken laten zien wie Dordrecht Academy is en wat voor leuke, praktische studies je hier kunt volgen. En we willen de werkende die een hbo-opleiding zoekt als bijvoorbeeld aanvulling op een huidige baan de deeltijd studies laten zien. 

Dordrecht Academy op de sociale kanalen

De opleidingen en de open dagen komen het meest aan bod in de social media. Dordrecht Academy is actief op Instagram, Facebook en LinkedIn. 

Bij Dordrecht Academy kun je een tweejarige, praktische hbo-opleiding volgen, de Associate degree (ad.). Ze bieden opleidingen op het gebied van: engineering, logistiek, bouwmanagement, pedagogiek en sociaal werk.
Opdrachtgever
Dordrecht Academy

Branche
Onderwijs

Locatie
Dordrecht

Website
dordrechtacademy.nl
Producten
Social media content
Visual content
Visual design

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Social Media
Strategie
Tekstschrijven
Vormgeving
Over de organisatie
Dordrecht Academy is een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland en Christelijke Hogeschool Ede. Deze hogescholen hebben samen Dordrecht Academy opgericht om te voorzien in de sterke vraag naar hbo-opgeleide medewerkers in de Drechtsteden. De regio kampt met een tekort aan praktisch, hbo-geschoold personeel, vooral in de zorg, de techniek en het onderwijs. 

Aan de Dordrecht Academy volgen studenten een 2-jarige hbo-opleiding zonder dat zij hiervoor ver hoeven te reizen.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram