06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Social media content

Mevis jeugdhulp

Mevis is een vrij nieuwe organisatie, dat jeugdhulp uitvoert in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS). Van laagdrempelige hulp in de wijkteams tot specialistische hulp, wanneer nodig.

Om het merk goed te branden en meer naamsbekendheid te krijgen in de regio werd mij gevraagd om mee te denken aan de LinkedIn-bedrijfspagina en de daarbij passende social media content, gericht op de professional. 

Formats ontwikkelen in bestaande huisstijl

Ik heb een plan en diverse social media beelden gemaakt met verschillende uitgangspunten. Hiermee kan de organisatie op een eenvoudige en snelle manier, en toch ook iedere keer anders, communiceren op LinkedIn.

Het belangrijkste aan het branden van een merk is een consistente uitstraling, zeker als startende organisatie. De pay off 'jeughulp dichtbij' wil ik hier zo veel mogelijk lading geven.
Opdrachtgever
Mevis jeugdhulp

Branche
Zorg

Locatie
Maassluis
Vlaardingen
Schiedam

Website
mevis.nl
Producten
Online visual design
Visual content
Social media content

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
DTP
Grafisch ontwerp
Social Media
Strategie
Tekstschrijven
Vormgeving
Over de organisatie
In de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam kun je met je vragen over jeugdhulp en opvoeden terecht bij Mevis. Hoe groot of klein je vraag ook is: Mevis is er voor jou. Gewoon in je eigen wijk.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram