06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Eleqtron

Techniek - Numansdorp

Eleqtron is gevestigd in Numansdorp en voert de merken Qneqt en Qcharge. Qneqt levert stekerbare producten en Qcharge producten voor dynamisch laden. Zij bieden innovatieve oplossingen, prefab of maatwerk voor installateurs en de technische groothandel. Zo krijgen hun afnemers hoog kwalitatieve producten en kunnen ze snel en kosteneffici├źnt werken.

Een nieuwe identity en nog zoveel meer

Eleqtron bestaat al ruim 30 jaar en in de loop van de jaren waren er vele uitingen gemaakt, maar het miste een consequente uitstraling. Ik ben destijds gevraagd een identity te ontwikkelen die paste bij het bestaande logo.

Sindsdien maak ik alles dat ze nodig hebben op het gebied van grafisch ontwerp. Denk aan flyers, brochures, interactieve pdf's, websites, social media content, signing, POS materiaal, Powerpoint bestanden, en alles wat daar tussen zit ;-)

Doorvertaling van een huisstijl in allerlei middelen

Eigenlijk vind ik het het leukste om een huisstijl zoveel mogelijk te kunnen doorvertalen in verschillende middelen. Zo krijgt je visual identity echt vorm en bouw je aan je merk. 
Een logo maken en een kleine huisstijl is een uitdaging, maar voor mij zit de uitdaging 'm er echt in dat je iets ontwikkeld waarmee je uitstekend uit de voeten kunt voor de algehele doorvertaling.

Hoe denkt de opdrachtgever over onze samenwerking?

"Esther is een grafisch vormgever/ontwerpster die uitstekend communiceert en zaken snel oppakt. Ze weet bijzonder veel van haar vak en is ook uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Tevens is ze in staat om je te confronteren met goede voorstellen die je niet direct verwacht. Met Esther kun je dus prima samenwerken!" - Edward van der Pijl, Marketing & Communicatie Manager @Eleqtron
Gerealiseerde projecten
Visual identity 
Er zijn in de jaren heel veel verschillende dingen gemaakt, zie ook 'producten'. 

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Social Media
Vormgeving
Webdesign
Producten
Advertenties
Autobestickering
Brochure
Flyer
Formulieren
Huisstijl
Iconenset
Infographic
Interactieve pdf formulieren
Kaarten
Map
Nieuwsbrief
Online visual design
POS materiaal
Powerpoint presentaties
Social media content
Signing
Stationery
Visual identity
Website
En nog veel meer!
Over de organisatie
<25 medewerkers 

Locatie
Numansdorp

Website
eleqtron.nl
Creatief Rotterdams Brein
┬ę2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram