06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie 'De Parkmeester'

Vastgoed-communicatie 'De Parkmeester'

Concepten &zo

In het mooie Rotterdam werd in de nieuwe wijk Park 16Hoven het nieuwbouwproject De Parkmeester gerealiseerd. Een appartementencomplex met in totaal 77 appartementen voor de verhuur. Voor Concepten &zo ontwikkelde ik het logo, de huisstijl en alle communicatie voor dit vastgoedproject. Binnen enkele weken waren alle appartementen verhuurd.

Beeldmerk van De Parkmeester

Een stevig logo waarin de naam en de connectie met de stad (Rotterdam) duidelijk moest worden. Want wonen in Park 16Hoven is ook gewoon 'in de stad'. Slim wonen in de stad, dat doe je in De Parkmeester.

De typerende vorm van het pand van dit complex vormde de basis voor het beeldmerk. Gecombineerd met een strak en stoer font, maakt het een mooie eyecather!

Over de wijk Park 16Hoven

Aan de rand van Overschie is flink gewerkt aan Park 16Hoven. Een 'nieuwe' Rotterdamse wijk dat een grote variatie aan woningen heeft, brede lanen, speelgelegenheden voor de jeugd en veel groen.

Dat het een gewilde wijk is blijkt wel uit de snelheid waarmee de appartementen verhuurd waren. Het werd opgeleverd in 2017, de begintijd van een nieuwe periode na de vastgoedcrisis, waarin de woningen niet aan te slepen waren.
Opdrachtgever
Concepten &zo

Branche
Vastgoedcommunicatie

Locatie
Rotterdam

Website
conceptenenzo.nl
Producten
Ansichtkaarten
Bouwbord
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie

Disciplines
Art-direction
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Concepten &zo is een bureau dat gespecialiseerd is in vastgoedcommunicatie. Rachel van Diggele ontwikkelt (samen met de ontwerper) concepten voor vastgoed. 
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram