06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Sustainability Report 2017

Atrium

Atirum bezit , exploiteert en herontwikkelt 26 winkelcentra en winkelvastgoed in Centraal-Europa. Deze zijn allemaal gevestigd in Polen, Tsjechië, Slowakije en Rusland, met 3.000 huurders en 200 miljoen bezoekers per jaar. 

Ontwerp Sustainability Report

Voor Atirum heb ik het Sustainability Report ontworpen, binnen de huisstijlrichtlijnen van de organisatie. Het rapport is opgebouwd rond hun 3 pijlers van de strategie: Our customers, our places, our people.

Verder komt alles op het gebied van duurzaamheid aan bod, de social performance indicators, maar ook de environmental
performance measures worden uiteraard goed belicht.

Keyfacts uitlichten met iconen

Door keyfacts uit te lichten en gebruik te maken van iconen maak je overzichtelijke en leuke content. Door op deze te communiceren, maak je veel informatie inzichtelijk en wordt de inhoud leesbaar. 

Als lezer zie je ook meteen verbanden en verhoudingen beter, data leesbaar maken is erg leuk en super nuttig!

Ik hou van kleine grapjes, Heb je luchtballon al gespot? ;-)

Waarom een Sustainability Report?

Het doel van een Sustainability Report (MVO- of duurzaamheidsrapport) is om de transparantie van de activiteiten van organisaties te verbeteren. Zo'n rapport stelt bedrijven in staat de impact van hun activiteiten op het milieu, de samenleving en de economie te meten én te communiceren.
Opdrachtgever
Atrium
(i.o.v. UpCycle Consultancy)

Branche
Vastgoed

Locatie
Amsterdam

Website 
aere.com
Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Atirum is met 26 winkelcentra en winkelvastgoed een grote speler. Ze concentreren zich op Centraal-Europa; Polen, Tsjechië, Slowakije en Rusland. Het vastgoedbedrijf heeft ±500 werknemers,  3.000 huurders en 200 miljoen bezoekers per jaar. 

UpCycle Consultancy is een onafhankelijke strategische partner en denktank op het gebied van verantwoord ondernemen. UpCycle levert oplossingen voor vastgoedbedrijven wereldwijd. Deze bedrijven worden ondersteund om duurzaamheid te implementeren op elk niveau in de organisatie.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram