06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwikkeling visual identity

De Negen Sterren

De Negen Sterren geeft Feng Shui advies voor huis, kantoor en zorginstelling. Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie en betekent letterlijk wind (Feng) en water (Shui). Het gaat hier over de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving. Ik heb voor Melatti een logo en huisstijl ontworpen waar dit goed in naar voren komt.

De negen sterren als beeldmerk

Het beeldmerk zijn negen punten die worden verbonden door lijnen, daardoor ontstaat er een beeld. In de Feng Shui staan deze negen sterren voor de energetische bewegingen en de cycli in het leven van de mens.

Verder kreeg ik een aantal steekwoorden mee: strak, roze/rood/oranje, wit, stevig, behangetje, niet te vaag. En zo ben ik gestart met de huisstijl van De Negen Sterren. 

Wat is Feng Shui

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie en betekent letterlijk wind (Feng) en water (Shui). Het gaat hier over de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving. De stroming van Feng Shui heeft te maken met de cyclus van de vijf elementen; water, hout, vuur, aarde en metaal. Dit wordt de voedende cyclus genoemd. Water voedt het hout, hout op haar beurt is voeding voor het vuur. Wat rest van het vuur is voeding voor de aarde, diep in de aarde worden de metalen gevormd, die op hun beurt weer voeding zijn voor water.
Opdrachtgever
De Negen Sterren

Branche
Diensten

Locatie
Bergschenhoek

Website
denegensterren.nl
Producten
Flyer
Huisstijl
Logo
Online visual design
Stationery
Visual identity
Website

Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Webdesign (Wordpress)
Over de organisatie
De Negen Sterren geeft advies en workshops op het gebied van Feng Shui. Melati Helmhout is het gezicht achter dit bedrijf, zij richt zich voornamelijk op huis, kantoor en zorginstelling.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram