06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwikkeling visual identity

De Makerij

De Makerij is een Rotterdams initiatief (in oprichting) voor een werkplaats waar men ambachten kan uitvoeren. Voor dit leuke idee heb ik het logo en de huisstijl ontwikkeld. Door het gebruikte font krijg je precies dat Rotterdamse ambachtgevoel.

Leren maken – Zelf maken – Laten maken

De Makerij heeft als doel een werkplaats te ontwikkelen waar je onder begeleiding van professionele vakmensen ambachten kunt uitvoeren (leren maken). Ook zou het een plek moeten zijn waar je kunt werken aan eigen projecten, gebruik makend van de faciliteiten in de makerij (zelf maken). En een plek waar je iets op maat kunt laten maken (laten maken).

Powerpoint presentatie maken

Om het idee vorm te geven en te presenteren was het nodig om een Powerpoint presentatie te maken speciaal voor De Makerij. Een nette template met diverse pagina's zorgt ervoor dat de gebruiker eenvoudig de juiste look and feel behoudt en dat het makkelijk in gebruik is. Ook het toevoegen van iconen vind ik zelf altijd een verrijking, zeker om je verhaal visueel te maken met bijvoorbeeld cijfers.
Opdrachtgever
De Makerij

Branche
Diensten

Locatie
Rotterdam

Website
demakerij.nl
Producten
Huisstijl
Logo
Powerpoint presentatie
Visual identity

Disciplines
Art-direction
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
De Makerij is een Rotterdams initiatief van Chantal Mies (in oprichting) voor een werkplaats waar men ambachten kan uitvoeren. 
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram