06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie 'Huis van Leusden'

Vastgoed-communicatie 'Huis van Leusden'

Concepten &zo

Huis van Leusden is een multifunctioneel gebouw met een gemeentehuis, kantoren voor maatschappelijke organisaties, zorgwoningen én luxe koopappartementen.
Ik heb de vastgoedcommunicatie voor dit nieuwbouwproject ontwikkeld, de huisstijl, brochure, bouwbord, advertenties en de visuele content voor de website en de Facebookpagina.

Grafisch ontwerp nieuwbouwproject

Het voormalige gemeentehuis van Leusden is gesloopt en op de fundering wordt nieuw gebouwd. Het Huis van Leusden is een bijzonder samenwerkingsverband van de gemeente Leusden, Woningstichting Leusden en Zenzo. Het doel is om het hart van Leusden een nieuwe impuls geeft. Verfrissend en duurzaam. Modern en uitnodigend. 

En dat werd de basis voor de uitstraling van het nieuwbouwproject, uitgewerkt in diverse middelen.

Omvangrijk nieuwbouwproject met meerdere functies

Het project op zich is behoorlijk omvangrijk, omdat er verschillende functies  in het gebouw aanwezig zijn. Dat moet je in de communicatie goed naar voren laten komen. De een zal dat als een absoluut voordeel zien, en de ander is er toch minder van gecharmeerd. Door genoeg aandacht te geven aan de multifunctionaliteit krijgen toekomstige bewoners een goed indruk van wat ze te wachten staat. 
Opdrachtgever
Concepten &zo

Branche
Vastgoedcommunicatie

Locatie
Rotterdam

Website
conceptenenzo.nl
Producten
Advertentie
Banieren
Bouwbord
Brochure
Flyer
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie
Visual content

Disciplines
Art-direction
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Concepten &zo is een bureau dat gespecialiseerd is in vastgoedcommunicatie. Rachel van Diggele ontwikkelt (samen met de ontwerper) concepten voor vastgoed.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram