06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Schoolgidsen vso en praktijkonderwijs

CVO Accent

Naast de ontwikkeling van een compleet nieuwe visual identity voor CVO Accent werken we dagelijks aan de branding van de school. De laagdrempelige, eigentijdse en stoere uitstraling komt ook in de schoolgids goed naar voren en dat draagt bij aan een eenduidige beeld in de markt en aan een sterk imago.

Accent schoolgidsen

De Accent schoolgidsen worden uitgereikt aan toekomstige leerlingen en hun ouders op de open dag of de jaarlijkse scholenmarkten. Het is daarom een van de belangrijkste pr middelen van Accent. De schoolgidsen zijn uiteraard ook online te vinden.

We maken ieder jaar 4 schoolgidsen voor praktijkonderwijs en 2 voor vso. In de schoolgidsen staat wat de onderwijsvorm precies inhoudt en wat een bepaalde locatie te bieden heeft.

Fotografie voor de beeldbank

Ieder jaar werken we de beeldbank bij met nieuwe fotografie van de locaties, de leerlingen, schoolse situaties, voorbeelden van levenecht leren, stagelopen etc. Deze beelden staan in een beeldbank die door mij wordt bijgehouden en inmiddels hebben we een mooie collectie aan écht Accent-beeld!

In het onderwijs dat Accent geeft leren jongeren vooral door praktijkervaringen op te doen. Leerlingen ontdekken hier hun eigen talenten en mogelijkheden. Dat moet terugkomen in de fotografie en levert altijd mooie beelden op!

Contact en samenwerken

Om de lijnen zo kort mogelijk te houden heb ik direct contact met de locaties, dit werkt snel en zo houden we overzicht. Zelf vind ik het een van de leuke aspecten van het vak; het directe contact met de opdrachtgevers.

Schoolgidsen afronden en websites updaten

Het is altijd een hele klus om alle schoolgidsen voor de zomer af te ronden en ik vind het heerlijk om hier mijn tanden in te zetten! De zomer gebruik ik dan om de websites (Wordpress) bij te werken; informatie die veranderd is, nieuwe beelden, de agenda, etc. Zo zijn de websites van de scholen met de start van het nieuwe schooljaar weer helemaal up-to-date!
Opdrachtgever
CVO Accent 

Branche
Onderwijs

Locatie
Rotterdam
Hoogvliet
Capelle a/d IJssel

Website
cvoaccent.nl
accent-vso.nl
accent-praktijkonderwijs.nl
Producten
Schoolgids
Website

Downloads
Op de website van CVO Accent staan de meest recente schoolgidsen.

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Strategie
Vormgeving
Webdesign en bijhouden (Wordpress)
Over de organisatie
Accent heeft ongeveer 1.100 leerlingen verdeeld over 4 scholen voor praktijkonderwijs en 2 scholen voor vso. Daarnaast verzorgt Accent op 3 locaties avondonderwijs. Alle 240 collega's van Accent staan dagelijks klaar om de leerlingen steeds zelfstandiger hun weg te leren vinden in de maatschappij.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram