06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Social media content

Winkelcentrum Koningshoek

Winkelcentrum Koningshoek is het overdekte winkelcentrum van Maassluis. Er zijn ruim 60 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty, 3 grote supermarkten, verschillende horecagelegenheden en gratis parkeergelegenheid. Voor dit winkelcentrum heb ik, in opdracht van Colour My Event, diverse social media content gerealiseerd. 

Wat is social media content?

Er vliegen de laatste jaren heel wat termen je om de oren als het gaat om social media. Visual design, content marketing etc. Is het content of is het inhoud? ;-)

Voor mij betekent social media content het beeldend maken van de boodschap voor social media, in de huisstijl van de opdrachtgever. Herkenbaar, duidelijk, niet te veel info in een pakkend beeld.

Meerdere middelen inzetten voor een event

Naast het maken voor de beelden voor social media en de website, heb je meer nodig om een event of winkelgebied te promoten. Het is niet of of. Het is altijd en en.

Denk hierbij aan middelen, zoals: flyers, beelden voor de abri's en (online) banners voor het event. Super leuk om dan alles zo bij elkaar te zien komen, en je een herkenbare uitstraling hebt voor een event.
Opdrachtgever
Winkelcentrum Koningshoek
i.o.v. Colour My Event

Branche
Retail

Locatie
Maassluis

Website
koningshoek.nl
colourmyevent.nl
Producten
Digitale abri
Flyer
Online visual design
POS materiaal
Social media content
Visual design

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
DTP
Grafisch ontwerp
Social Media
Vormgeving
Over de organisatie
Colour My Event organiseert evenementen van Z tot A. Van bedrijfsfeest tot het promoten van winkelgebieden. 
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram