06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Digital Corporate Responsibility Report 2019

Brixmor

Brixmor heeft een van Amerika's grootste portefeuilles van openluchtwinkelcentra met meer dan 400 eigendommen. Bij Brixmor geloven ze dat duurzame groei is gebaseerd op het ecologische, sociale en economische welzijn van alle stakeholders. Om dat na te streven hebben ze veel initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG). Dit communiceren ze allemaal in het online Corporate Responsibility Report dat ik heb ontworpen.

Ontwerp Corporate Responsibility Report

Voor Brixmor heb ik een Corporate Responsibility Report ontworpen, met alles dat ze moeten communiceren volgens de richtlijnen van GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark). Het is ontworpen volgens de huisstijlrichtlijnen van het Amerikaanse bedrijf.

Het Brixmor rapport is een digitaal document, een interactieve PDF met een klikbare menustructuur. Zo kun je makkelijk door het document navigeren, kijk zelf maar!

Waarom een Corporate Responsibility Report?

Het doel van een Corporate Responsibility Report (MVO- of duurzaamheidsrapport) is om de transparantie van de activiteiten van organisaties te verbeteren. Zo'n rapport stelt bedrijven in staat de impact van hun activiteiten op het milieu, de samenleving en de economie te meten én te communiceren.
Opdrachtgever
Brixmor
(i.o.v. UpCycle Consultancy)

Branche
Vastgoed

Locatie
New York, Verenigde Staten 

Website
brixmor.com
Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Brixmor bezit en exploiteert een van Amerika's grootste portefeuilles van openluchtwinkelcentra met meer dan 400 hoogwaardige eigendommen verspreid over 34 staten, met meer dan 5.000 huurders. In totaal hebben zij voor € 11,3 miljard aan vastgoed en bedienen ze rond de 55 miljoen klanten in de winkelcentra.

UpCycle Consultancy is een onafhankelijke strategische partner en denktank op het gebied van verantwoord ondernemen. UpCycle levert oplossingen voor vastgoedbedrijven wereldwijd. Deze bedrijven worden ondersteund om duurzaamheid te implementeren op elk niveau in de organisatie.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram