06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Social media content

CVO Accent

Voor Accent heb ik een lijn ontworpen voor social media stories. Deze stories blijven 24 uur zichtbaar voor volgers en je kunt ze zo lang maken als je zelf wilt. In Instagram kun je deze stories archiveren. Dat is handig, want dan gaat je content niet helemaal 'verloren' en bewaar je alle hoogtepunten. 

Social media content inzetten

Social media is een leuke en laagdrempelige manier om in contact te zijn én blijven met je doelgroep. Doe het met regelmaat en laat zien wie je bent, wat je doet, waar je interesse ligt en waar je voor staat! Op deze manier kun je, in het geval van Accent, een band opbouwen met leerlingen, ouders én vergeet ook niet de potentiële docenten die je wellicht aan je kunt binden!
Voor zowel Accent praktijkonderwijs als vso wordt deze social media content gebruikt.
Opdrachtgever
CVO Accent 

Branche
Onderwijs

Locatie
Rotterdam

Website
cvoaccent.nl
Producten
Social media content

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Social Media
Strategie
Tekstschrijven
Vormgeving
Over de organisatie
Accent geeft praktijkonderwijs, vso en avondonderwijs, hier leren jongeren vooral door praktijkervaringen op te doen. Leerlingen ontdekken hier hun eigen talenten en mogelijkheden. Daarnaast leren ze verschillende praktische (werknemers)vaardigheden om hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid te vergroten.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram