06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwerp en vormgeving diverse boeken

Uitgeverij Scriptum

Voor deze uitgever uit Schiedam heb ik meerdere boeken mogen vormgeven. De boeken hebben uiteenlopende thema’s en ontwerpen. Op basis van de cover, die al eerder wordt ontworpen, maak ik het binnenwerk. Het doel is altijd dat de cover en het binnenwerk een duidelijke relatie met elkaar hebben. 

De ene keer is het een vrij eenvoudige opmaak en de andere keer is geen pagina hetzelfde. Erg leuk om dit soort uiteenlopende boeken te mogen maken! 


Een hele fijne samenwerking!

"De afgelopen jaren heb ik Esther gevraagd de vormgeving te verzorgen voor verschillende boeken die ik heb uitgeven. Het eindresultaat was altijd geweldig, naar dikke tevredenheid van de auteur en mij. Esther is vrolijk, enthousiast, heeft zelf veel goede ideeën maar staat ook open voor creatieve inbreng van anderen tijdens het proces, en ze is niet vies van even hard doorwerken als er eens een deadline naar voren verschuift. Dat maakt de samenwerking elke keer weer super!" - Tosca Ruijs, Uitgever / redacteur @Scriptum Uitgeverij
Opdrachtgever
Scriptum

Branche
Uitgeverij

Locatie
Schiedam

Website
scriptum.nl
Boeken
Tussen de oren
The Bride’s Bible
Gewoon single
De 9 kamers van geluk
Hoezo roze wolk
Opkrabbelen
Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man
Museum van Gebroken Harten

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving

Over de organisatie
Scriptum is een zelfstandige uitgeverij van non-fictieboeken. Zij geeft boeken uit op het gebied van Management, Mens & Maatschappij, Foto & Cadeau, Psychologie, Kunst en Koken. 
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram