06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Sustainable Business Report

Wereldhave

Voor Wereldhave heb ik het Sustainable Business Report ontworpen waarin de 4 pijlers van de duurzaamheidsstrategie van Wereldhave expliciet naar voren kwamen. Niet alleen de doelen van Bricks, People, Partners en Society werden uitgelicht, uiteraard kwamen de prestaties ook goed naar voren.

Ontwerp Sustainable Business Report

Voor Wereldhave heb ik het Sustainable Business Report ontworpen in de huisstijl van de multinational destijds. In het rapport communiceren we alles volgens de richtlijnen van GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark). 

Het rapport van Wereldhave is gedrukt en opgemaakt als een digitaal document, een interactieve PDF met een klikbare menustructuur. Zo kun je makkelijk door het document navigeren, kijk zelf maar!

Inzichtelijk maken van je organisatie 

Door gebruik te maken van iconen en de cijfers en deze in een infographic te zetten, maak je overzichtelijke content. Door op deze manier een organisatie samen te vatten, maak je deze opeens inzichtelijk, leesbaar eigenlijk. Wat normaal gesproken als een lap tekst niet lekker communiceert, kun je op deze manier mooi vormgeven.

Waarom een Sustainable Business Report?

Het doel van een Sustainable Business Report (MVO- of duurzaamheidsrapport) is om de transparantie van de activiteiten van organisaties te verbeteren. Zo'n rapport stelt bedrijven in staat de impact van hun activiteiten op het milieu, de samenleving en de economie te meten én te communiceren.
Opdrachtgever
Wereldhave
(i.o.v. UpCycle Consultancy)

Branche
Vastgoed

Locatie
Amsterdam

Website 
wereldhave.com
Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Wereldhave is een beursgenoteerde onderneming die zich met name bezighoudt met winkelcentra in Noord West Europa. Wereldhave is momenteel actief in Nederland, België en Frankrijk en heeft een portfoliowaarde van meer dan €3,6 miljard.

UpCycle Consultancy is een onafhankelijke strategische partner en denktank op het gebied van verantwoord ondernemen. UpCycle levert oplossingen voor vastgoedbedrijven wereldwijd. Deze bedrijven worden ondersteund om duurzaamheid te implementeren op elk niveau in de organisatie.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram