06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie ‘Zeeuws Goedt’

Vastgoed-communicatie ‘Zeeuws Goedt’

Estuarium Vastgoed

Het nieuwbouwproject Zeeuws Goedt bestaat uit 12 zeer luxe appartementen in Kamperland, Zeeland. Met de Zeeuwse zeelucht in mijn achterhoofd heb ik deze stijl voor het project ontwikkelt. Deze projectcommunicatie bestaat o.a. uit een brochure, bouwbord en advertenties.

Nieuwbouwprojecten en uitstraling

Het is het complete plaatje dat moet kloppen. Van de naam van het nieuwbouwproject, de kleuren, de fonts tot aan de beelden die je gebruikt. 

Ook voor dit project heb ik de projectnaam bedacht en zo ga je verder in het proces om een huisstijl te maken die past bij het gevoel dat je wilt overbrengen. Als de uitstraling past bij je doelgroep, dan 'heb je 'm'!

Omgeving onder de aandacht brengen

Het appartementencomplex is gesitueerd op een prachtige locatie en voldoet aan alle wensen die in de huidige tijd verwacht mogen worden. Bovendien zijn veel voorzieningen op loopafstand te bereiken. Het is belangrijk om geïnteresseerden op de hoogte te brengen van wat er allemaal in de omgeving te doen is. Alleen dan kunnen ze een weloverwogen besluit nemen. 

Maak iets voor je doelgroep

Als je start met een (vastgoed)campagne moet duidelijk zijn voor wie je het maakt. Alleen als je duidelijk hebt wie je doelgroep is, kun je de juiste stijl neerzetten. Gezien de luxe appartementen is het hier een doelgroep die wat te besteden heeft. Het originele idee was dat het een complex moest worden waar zorg op afroep mogelijk is, zodat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig konden blijven wonen. Dus een wat oudere doelgroep die op zoek is naar een soort van levensloopwoning.
Opdrachtgever
Estuarium Vastgoed

Branche
Vastgoed

Locatie
Middelburg

Website
estuariumvastgoed.nl

Producten
Advertenties
Brochure
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Estuarium Vastgoed is een Zeeuwse projectontwikkelaar die zich qua werkgebied concentreert op Zeeland, maar ook buiten de provinciegrenzen actief is. Zij ontwikkelen woningen en appartementen voor zowel permanent als recreatief gebruik, maar ook utiliteitsgebouwen zoals winkels, kantoren, scholen en hotels.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram