06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie ‘Mooi Zeeuws’

Vastgoed-communicatie ‘Mooi Zeeuws’

Estuarium Vastgoed

Het nieuwbouwproject Mooi Zeeuws bestaat uit 8 recreatiewoningen in Wolphaartsdijk, Zeeland. Recreëren in dit nieuwbouwproject moet een echt vakantiegevoel geven, en met dat in het achterhoofd heb ik de stijl ontwikkeld voor deze projectcommunicatie. Voor deze projectcommunicatie heb ik een concept ontwikkeld met een brochure, bouwbord en advertentiemateriaal.

De juiste sfeer voor nieuwbouwprojecten

De recreatiewoningen in Wolphaartsdijk liggen aan het Veerse Meer, waar je in alle vrijheid kunt genieten van al het goede dat Zeeland te bieden heeft. Rust, ruimte en ontspanning. Maar ook drukte, activiteiten en inspanning. 

Dit moet terugkomen in de communicatie, zodat de lezer het juiste gevoel krijgt bij het nieuwbouwproject. In de directe omgeving van Mooi Zeeuws vindt je vooral natuur, water en rust. Wolphaartsdijk heeft een jachthaven, wat horeca en enkele winkels.
Opdrachtgever
Estuarium Vastgoed

Branche
Vastgoed

Locatie
Middelburg

Website
estuariumvastgoed.nl

Foto kitesurfers
©Ben Seelt
Producten
Brochure
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Estuarium Vastgoed is een Zeeuwse projectontwikkelaar die zich qua werkgebied concentreert op Zeeland, maar ook buiten de provinciegrenzen actief is. Zij ontwikkelen woningen en appartementen voor zowel permanent als recreatief gebruik, maar ook utiliteitsgebouwen zoals winkels, kantoren, scholen en hotels.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram