06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwikkeling visual identity

Sabewa Zeeland

Sabewa Zeeland is een uitvoeringsorganisatie, zij verzorgen de heffing en invordering van de waterschapsbelastingen namens waterschap Scheldestromen en de gemeentelijke belastingen in diverse Zeeuwse gemeenten. Voor deze Zeeuwse belastingorganisatie heb ik de visuele identiteit mogen ontwikkelen.

Ontwikkeling van het logo en de huisstijl

Sabewa is een afkorting van SAmenwerkende BElastingorganen WAlcheren. Het logo staat voor de drie belastingsoorten die door Sabewa Zeeland (tegelijkertijd) geïnd worden: gemeentebelasting, onroerende zaakbelasting en waterschapsbelasting. Zij komen bij elkaar in dit uitvoeringsorgaan. Door in het logo een warme kleur grijs te combineren met een fellere turquoise, geeft het die prettige gedegen, maar toch frisse uitstraling in de gehele huisstijl.
Opdrachtgever
Sabewa Zeeland 
I.s.m. Serious Impact

Branche
Overheid

Locatie
Terneuzen

Website
sabewazeeland.nl
Producten
Advertenties 
Brochure
Flyer
Huisstijl
Logo
Signing
Stationery
Visual identity
Website

Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Social Media
Vormgeving
Webdesign
Over de organisatie
Sabewa Zeeland is een uitvoeringsorganisatie, zij verzorgen de heffing en invordering van de waterschapsbelastingen namens waterschap Scheldestromen en de gemeentelijke belastingen in Tholen, Borsele, Reimerswaal, Goes, Kapelle en Zeeuws-Vlaanderen. 
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram