06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Boek 'Naaldangst en prikweerstanden'

Angstbehandelcentrum IPZO

Angstbehandel-centrum IPZO

Voor het Angstbehandelcentrum IPZO heb ik het boek ‘Naaldangst en prikweerstanden’ ontworpen. Het is een handboek dat een vrij omvattend en toegankelijk overzicht geeft van de problematiek en oplossingsmogelijkheden rondom naaldangst en prikweerstanden.

Naaldangst en stress voorkomen

Het handboek richt zich op de professional, die vanuit zijn medische en therapeu­tische werkzaamheden te maken heeft met mensen met naaldangst. Het boek heeft als doel bij te dragen aan het voorkomen en minimaliseren van de stress bij kinderen en volwassenen. 

Ontwerp maken en boek opmaken

Door het gebruik van heldere kleuren en veel wit, kun je een mooi en overzichtelijk boek maken. Ik houd van dit soort projecten! Eerst maak ik altijd een ontwerp van de cover en een aantal spreads, zodat er een goed beeld is van hoe het gehele boek eruit komt te zien. 

ls het ontwerp akkoord is ga ik aan de slag met de gehele inhoud. Bij dit boek kwam ik uit op 140 pagina's, heerlijk om met een goed basisontwerp een slag te slaan en het helemaal op te maken. 
Opdrachtgever
Angstbehandelcentrum IPZO

Branche
Zorg

Locatie
Nijmegen
Nieuwegein
Rotterdam

Website
ipzo.com
Disciplines
Art-direction
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
IPZO is een angst- en trauma-behandelcentrum en behandelt mensen met angst-, trauma- , fobie-, paniek- en/of hyperventilatieklachten.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram