06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Jaarverslag 2020

Woonstad Rotterdam

Voor de Rotterdamse woningcorporatie Woonstad mocht ik het jaarverslag van 2020 maken. Een verslag van een heel bijzonder jaar! Dit document laat zien wat zich allemaal heeft afgespeeld in dat jaar en hoe de organisatie ervoor staat. Een belangrijk document dat uiteraard ook met de cijfers wordt gepubliceerd. 

Bestaande huisstijl

Met de input van het jaarverslag ben ik aan de slag gegaan om een mooi jaarverslag te maken in de huisstijl van Woonstad Rotterdam. 

Ik vind het altijd heerlijk  om een leesbaar geheel te maken en het zo prettig mogelijk op te maken, zodat het een goed leesbaar document wordt. We hebben hier gekozen voor de inhoud, met hier en daar een aanvulling qua beeld of uitgelichte tekst. Zien? Je kunt het jaarverslag hier bekijken.
Opdrachtgever
Woonstad Rotterdam

Branche
Vastgoed

Locatie
Rotterdam

Website
woonstadrotterdam.nl
Producten
Jaarverslag

Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
DTP
Grafisch ontwerp
Over de organisatie
Woonstad Rotterdam is een, zoals de naam al doet vermoeden, een Rotterdamse woningcorporatie. Zij hebben meer dan 60.000 ruimten in beheer.

Je kunt bij ze terecht voor een sociale huurwoning, koopwoningen of een bedrijfsruimte. Ze bouwen en beheren goede en duurzame woningen, voor iedereen die aangewezen is op de sociale woningmarkt.

Wat ik erg leuk vind aan deze organisatie is dat eigenlijk alle medewerkers die ik spreek zo onwijs betrokken zijn in wat ze doen én in wat ze kunnen betekenen voor de Rotterdammer en de stad.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram