CVO ACCENT | HUISSTIJL

ONDERWIJS | ROTTERDAM 

CVO Accent bestaat uit drie onderdelen:

  • Accent Praktijkonderwijs: Voortgezet onderwijs wordt gegeven op 4 locaties in de Rotterdamse regio. Dit is een opleiding voor jongeren van 12 t/m 18 jaar voor wie het VMBO te hoog gegrepen is.
  • Accent Avondonderwijs: Onderwijs in de avonduren voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking, leerachterstand of laaggeletterdheid.
  • Accent Onderwijsondersteuning: Expertisecentrum voor advies, diagnostisch onderzoek, training en begeleiding van leerlingen, docenten, ondersteuningsteams en schoolmanagement.

www.cvoaccent.nl

Hoewel praktijkonderwijs een reguliere vorm van onderwijs is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar voor wie het VMBO te hoog gegrepen is, bestaan er veel misverstanden over het praktijkonderwijs. Daardoor staan leerlingen en hun ouders er vaak kritisch tot negatief tegenover. Terwijl het praktijkonderwijs juist een passende, goed functionerende en noodzakelijke onderwijssoort is. Centraal in het praktijkonderwijs van CVO Accent staat leren door te doen en ontdekken wat een kind wél kan.

Ik vind de website SUPER MOOI geworden. Overzichtelijk, duidelijk en heel toegankelijk voor de doelgroep en andere belanghebbenden. Heel veel complimenten voor jullie!

Jacqueline Bevaart, algemeen directeur CVO Accent

Wat een mooie site! Het is een enorme stap als deze site in de lucht gaat. Echt iets om trots op te zijn en enorm toegankelijk.

Coen van Noordwijk, vestigingsdirecteur Accent Delfshaven

Ik vind de nieuwe website ook een enorme verbetering. Duidelijke navigatie en een professionele vormgeving en uitstraling. Modern logo, goede kleuren. Kortom: een website om mee voor de dag te komen!

Ron van Rossum, teamleider Accent Onderwijsondersteuning
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D