06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwerp studiegids

Dordrecht Academy

Bij Dordrecht Academy kun je een tweejarige, praktische hbo-opleiding volgen, de Associate degree (ad.). Dat doen zij dichtbij huis en zij richten hun onderwijs ook op de Drechtsteden op het gebied van: engineering, logistiek, bouwmanagement, pedagogiek en sociaal werk.

Samen met de communicatie-afdeling van Dordrecht Academy werk ik aan de branding van de school. De huisstijl komt in deze studiegids uiteraard goed naar voren en dat draagt bij aan een eenduidige branding en een sterk imago.

Complete studiegids

In deze studiegids staat alles over de opleidingen die je kunt volgen en alles over de hogeschool zelf.

De studiegidsen worden uitgereikt aan toekomstige studentenleerlingen op de jaarlijkse scholenmarkten en carrièrebeurzen.
Opdrachtgever
Dordrecht Academy

Branche
Onderwijs

Locatie
Dordrecht

Website
dordrechtacademy.nl
Producten
Boek
Fotografie
Studiegids
Visual content
Visual design

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Dordrecht Academy is een samenwerkingsverband van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland en Christelijke Hogeschool Ede. Deze hogescholen hebben samen Dordrecht Academy opgericht om te voorzien in de sterke vraag naar hbo-opgeleide medewerkers in de Drechtsteden. De regio kampt met een tekort aan praktisch, hbo-geschoold personeel, vooral in de zorg, de techniek en het onderwijs. 

Aan de Dordrecht Academy volgen studenten een 2-jarige hbo-opleiding zonder dat zij hiervoor ver hoeven te reizen.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram