06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwerp mega bouwdoek Clubhouse Boompjes

Cordeel Nederland

Wat doe je als je 24 witte containers op het water hebt liggen, midden in de stad? Die geef je een MEGA doek (24x9m) om het aantrekkelijker te maken voor de omgeving en om onder andere te communiceren dat jij dat gave nieuwe pand bouwt op de Boompjes! Ik mocht voor Cordeel dit doek ontwerpen dat paste in de omgeving en het geheel zou opfleuren.

Een bouwdoek dat communiceert

Het ontwerpen van een bouwdoek lijkt misschien niet heel creatief, maar toch... het moet er goed uitzien én het moet goed communiceren. Want welke boodschap wil je vertellen?
Voor dit project moesten de mensen van Cordeel goed naar voren komen om eventueel nieuwe collega's te werven. Dat is gelukt door een sprekende foto te kiezen en een pakkende tekst te gebruiken. Het was ook van belang dat duidelijk werd wie Clubhouse Boompjes ging bouwen. Ik denk dat die boodschap wel is overgekomen ;-)

Vastgoedproject Clubhouse Boompjes

Het nieuwe stukje Rotterdamse skyline, de Clubhouse Boompjes, bestaat uit twee torens. De een is 70 meter hoog, de ander 100 meter! Het gebouw bestaat uit commerciële ruimtes en 342 vrije sector huurwoningen, waarin de deeleconomie centraal staat.

Wil je op de hoogte blijven van de bouw van Clubhouse Boompjes? Cordeel heeft een speciale website gemaakt om de omwonenden en geïnteresseerden op de hoogte te houden. 

Citymarketing Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft het wel slim gedaan; het voert met 'Rotterdam. Make it happen.' een stevige citymarketing. Als je deze citymarketing doorvoert in uitingen, zoals een bouwdoek, hoef je als afzender geen precariobelasting te betalen. Dat maakt dat je stad (die altijd aan het bouwen is) geen wandelend reclamebord wordt en een bepaalde communicatiestijl krijgt.
Opdrachtgever
Cordeel

Branche
Vastgoed

Locatie
Zwijndrecht

Website
cordeel.nl

Foto's
Medewerker Cordeel: Rogier Bos
AI: Team V Architectuur
Producten
Bouwdoek
Signing

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
DTP
Grafisch ontwerp
Tekstschrijven
Vormgeving
Over de organisatie
Cordeel is een familie-bouwbedrijf. Ze bouwt aan en voor de toekomst en het liefst aan vernieuwende en duurzame projecten.

• > 150 werknemers
• 4 vestigingen
• jaarlijks 150 miljoen omzet
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram