06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie ‘De Zes Meesters’

Vastgoed-communicatie ‘De Zes Meesters’

Estuarium Vastgoed

In het Zeeuwse Wissenkerke bouwt Estuarium Vastgoed aan 6 eengezinswoningen. Geen standaard woningen, maar energieneutraal, passend in het straatbeeld én met een karakteristieke gevel. Voor dit nieuwbouwproject heb ik een bijpassend logo en concept ontwikkeld, een brochure en een bouwbord.

Nieuwbouwprojecten en communicatie

Het is een bepaalde liefde die ik heb voor architectuur, en daarom vind ik het extra leuk om aan dit soort projecten te werken. Een concept voor nieuwbouwprojecten bestaat meestal uit diverse middelen die worden ingezet om de woningen te verkopen.

Het gaat van het concept, een brochure, website, banners, social media content tot aan bouwborden en merchandising. Divers en alles in 1 stijl.

Fotografie gebruiken voor de juiste sfeer

Het loft-gevoel, ietwat industrieel met ook een groene sfeer dat past bij de doelgroep van de woningen. Dat kun je niet altijd alleen halen uit de AI’s (Artist Impressions) die worden aangeleverd.

En dus zoek ik geschikt beeldmateriaal dat ik kan inzetten en ik bewerk de beelden zonodig dat ze bij elkaar passen. Photoshop is wat dat betreft een heerlijk programma om mee te werken en beelden te manipuleren ;-)

Traditionele vastgoedcommunicatie

Het gaat niet alleen om het neerzetten van een projectidentiteit, maar het is belangrijk verder te denken dan de inzet van traditionele middelen. Alleen dan bouw je een sterk merk, ben je beter te vinden en beter te herkennen voor je doelgroep.

Van een brochure tot social media

Je kunt naast het inzetten van een brochure, flyer en een bouwbord uiteraard zoveel meer doen om de potentiële koper te bereiken. Het hebben van een speciale projectwebsite is bijvoorbeeld een must, hier kan men altijd terugkomen en heb je als verkoper de mogelijkheid bezoekers op 1 plek op de hoogte te houden. Uiteraard met de juiste look & feel en met aandacht voor de customer journey.

En denk aan het maken van een magazine waarbij je een stukje beleving meegeeft, van inspiratie voor de inrichting tot het promoten van het gebied. En wat dacht je van videomarketing, e-mailmarketing en het gebruik van social media als Facebook en Instagram!? Daarmee kun je heel gericht, kort en heel specifiek communiceren, zoals bij een ‘Start Verkoop’ en ‘Kijkdagen’.

Er is genoeg om op in te zetten, daarbij moet je goed kijken wat de behoefte is en waar je kansen liggen!
Opdrachtgever
Estuarium Vastgoed

Branche
Vastgoed

Locatie
Middelburg

Website
estuariumvastgoed.nl

Beeldmateriaal
©iStock
> KatarzynaBialasiewicz 
> deliormanli
Producten
Brochure
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Estuarium Vastgoed is een Zeeuwse projectontwikkelaar die zich qua werkgebied concentreert op Zeeland, maar ook buiten de provinciegrenzen actief is. Zij ontwikkelen woningen en appartementen voor zowel permanent als recreatief gebruik, maar ook utiliteitsgebouwen zoals winkels, kantoren, scholen en hotels.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram