06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Vastgoedcommunicatie ‘Huis te Oostkapelle’

Vastgoed-communicatie ‘Huis te Oostkapelle’

Estuarium Vastgoed

In het Zeeuwse Oostkapelle bouwt Estuarium Vastgoed 8 luxe, klassieke en duurzame appartementen. Met de bouw van ‘Huis te Oostkapelle’ op deze locatie, wordt een stukje Oostkapelse historie nieuw leven ingeblazen. Vanzelfsprekend in een eigentijdse vorm, maar met de allure en grandeur van ver vervlogen tijden; 18e eeuwse grandeur in een nieuw jasje. Voor dit nieuwbouwproject heb ik een bijpassend logo en concept ontwikkeld, dat allemaal samenkomt in een luxe boek.

18e eeuwse grandeur vormgeven

Het gebouw kenmerkt zich door de stijlvolle, historische architectuur, naar voorbeeld van de 18e-eeuwse buitenplaats die op deze locatie lag. Door de grandeur van toen samen te voegen met moderne installaties, goede isolatie en hoogwaardige bouwmaterialen, ontstaan luxe, comfortabele appartementen op een fraai aangelegd privé-domein. 

Dat moet natuurlijk in de communicatie ook terugkomen. We hebben voor dit project gekozen voor een groot luxe boek, waarin alle facetten van het duurzame wonen naar voren komt.

Fotografie gebruiken voor de juiste sfeer

De luxe die dit project uitstraalt moet natuurlijk ook in het verkoopboek goed naar voren komen. Nu hadden we voor dit vastgoedproject al genoeg mooie AI’s (Artist Impressions) en deze heb ik aangevuld met passende (stock)fotografie.

Mooie grote ruimtes, mooie materialen, kleuren afstemmen; alle foto's zijn zo uitgezocht dat de toekomstige koper het juiste gevoel van zijn appartement krijgt.

Ruime opmaak en veel (functioneel) wit

Voor het binnenwerk van het boek is gekozen voor een ruime opmaak, met gebruik van veel witruimte. Wit is oké. Het geeft rust en geeft aandacht aan hetgene er verder op de pagina staat. Items moeten echt de ruimte krijgen, anders ga je alles opvullen of proppen en dat maakt het niet mooier. Ook een flexibele verdeling in de opmaak geeft een prettig geheel, zo wordt het niet saai en kun je alsnog alle informatie krijt.

Traditionele vastgoedcommunicatie

Het gaat niet alleen om het neerzetten van een projectidentiteit, maar het is belangrijk verder te denken dan de inzet van traditionele middelen. Alleen dan bouw je een sterk merk, ben je beter te vinden en beter te herkennen voor je doelgroep.
Opdrachtgever
Estuarium Vastgoed

Branche
Vastgoed

Locatie
Middelburg

Website
estuariumvastgoed.nl

Beeldmateriaal
©iStock
> mihalis_a
> abracada
> ExperienceInteriors
> ismagilov
Producten
Boek
Huisstijl
Logo
POS materiaal
Projectcommunicatie

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Estuarium Vastgoed is een Zeeuwse projectontwikkelaar die zich qua werkgebied concentreert op Zeeland, maar ook buiten de provinciegrenzen actief is. Zij ontwikkelen woningen en appartementen voor zowel permanent als recreatief gebruik, maar ook utiliteitsgebouwen zoals winkels, kantoren, scholen en hotels.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram