06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Digital ESG update report 2020

Eurocommercial

Eurocommercial is een vastgoedorganisatie dat winkelvastgoed met een portefeuille van ongeveer € 4 miljard bezit en beheert. De 28 winkelcentra staan in België, Frankrijk, Italië en Zweden en bestaan uit meer dan 1 miljoen vierkante meter verhuurbare eenheden. 

Ze kopen, beheren en ontwikkelen goed gelegen winkelpanden in gevestigde, welvarende markten en werken samen met huurders om de waarde en aantrekkingskracht van de centra te maximaliseren. Dit en nog veel meer communiceren ze in het ESG update report dat ik heb ontworpen.

Ontwerp ESG update report

Voor Eurocommercial heb ik het ESG update report ontworpen dat onderdeel is van de lange-termijnstrategie. Het is een interactieve PDF met een klikbare menustructuur om makkelijk door het document te navigeren. Het rapport is opgebouwd rond hun 3 pijlers: Be green, Be engaged, Be responsible. 

Waarom een ESG update report?

Het doel van een ESG update report (MVO- of duurzaamheidsrapport) is om de transparantie van de activiteiten van organisaties te verbeteren. Zo'n rapport stelt bedrijven in staat de impact van hun activiteiten op het milieu, de samenleving en de economie te meten én te communiceren.

De Sustainable Development Goals van Eurocommercial

Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben en bij Eurocommercial zijn ze zich bewust van het wereldwijde effect van hun lokale activiteiten. Een evaluatie van de Nations Sustainable Development Goals (UNSDG) gaf inzicht in hoe hun mensen en bedrijfsactiviteiten kunnen helpen deze te bereiken. Deze SDG's waren een aandachtspunt bij het prioriteren van de ESG-strategie en bij het bijdragen op mondiaal niveau.

Sustainable Development Goals

In 2015 zijn door de 193 lidstaten van de Verenigde Naties 17 wereldwijde doelstellingen (Sustainable Development Goals) vastgesteld om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering.

Eurocommercial werkt aan de volgende doelstellingen:
7. Betaalbare en duurzame energie
8. Waardig werk en economische groei
11. Duurzame steden en gemeenschappen
13. Klimaatactie
Opdrachtgever
Eurocommercial Properties
(i.o.v. UpCycle Consultancy)

Branche
Vastgoed

Locatie
Amsterdam 

Website
eurocommercialproperties.com
Disciplines
Art-direction
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Vormgeving
Over de organisatie
Eurocommercial Properties is een vastgoedorganisatie dat winkelvastgoed met een portefeuille van ongeveer € 4 miljard bezit en beheert. De 28 winkelcentra staan in België, Frankrijk, Italië en Zweden en bestaan uit meer dan 1 miljoen vierkante meter verhuurbare eenheden.

UpCycle Consultancy is een onafhankelijke strategische partner en denktank op het gebied van verantwoord ondernemen. UpCycle levert oplossingen voor vastgoedbedrijven wereldwijd. Deze bedrijven worden ondersteund om duurzaamheid te implementeren op elk niveau in de organisatie.
Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram