06 412 48 761
info@estherwerkt.nl

Ontwikkeling visual identity

010 automotive

010automotive is dé trouble shooter voor alle merken auto’s, waar ze alle voorkomende autodiagnoses en -reparaties uitvoeren. Ze handelen in occasions en zijn specialist in Amerikaanse oldtimers. Zij repareren, onderhouden, importeren en modificeren deze klassiekers. Daar hoort dus wel een stoere en stevige huisstijl bij! Voor deze Rotterdamse onderneming heb ik het het logo, de huisstijl en de website ontwikkeld.

Logo en een kleine huisstijl

De vraag was of ik een logo en een kleine huisstijl wild maken. Hier hield een kleine huisstijl het uitwerken van enkele items in, zoals het visitekaartje en de Excel factuur. Zo is alles van begin tot het laatste contactmoment netjes verzorgd.

Om een professionele uitstraling te krijgen heb je op zich niet veel nodig, maar het zijn net wel de dingen die aandacht nodig hebben, zodat de middelen in één lijn zijn met elkaar.

Social media

Naast het bijhouden van de website met het nieuwe aanbod of nieuwe projecten, beheer ik ook de Facebook-pagina. Daar plaats ik alles door wat nieuw is op de website, zo hebben we constante en consequente content. De rest doet de eigenaar zelf, en die combinatie maakt een pagina levendig. Volg ze ook op Facebook!

Website design en content

Voor deze autotechnicus en -handelaar heb ik ook de website ontworpen en samen met een webbouwer gereed gemaakt voor gebruik. 

Op de website staan naast de occasions, (restauratie)projecten en de verschillende diensten die worden geleverd. Deze website beheer ik verder als er nieuw aanbod is of nieuwe projecten geplaatst moeten worden.
Opdrachtgever
010 automotive

Branche
Automotive

Locatie
Rotterdam 
Bergschenhoek
On the road...

Website
010automotive.nl
Producten
Huisstijl
Logo
Online visual design
Social media content
Stationary
Visual content
Visual design
Visual identity
Website

Disciplines
Art-direction
Beeldredactie
Communicatie-advies
Concept
DTP
Grafisch ontwerp
Interactie ontwerp
Social Media
Vormgeving
Webdesign en bijhouden (Wordpress)
Webredactie
Over de organisatie
010automotive is dé trouble shooter voor alle merken auto’s. Met de 25 jaar ervaring die er inmiddels is voert het bedrijf alle voorkomende autodiagnoses en -reparaties uit. En, naast dat dit RDW erkende autobedrijf nette en betrouwbare occasions aanbiedt, zijn ze ook nog eens specialist in Amerikaanse oldtimers. Zij repareren, onderhouden, importeren en modificeren deze klassiekers.
  • Allround 1e automonteur
  • APK keurmeester
  • Diagnose expert
  • In- en verkoop auto’s
  • Expert in Amerikaanse oldtimers
  • Reparatie airbagmodules


It’s all about cars!

Creatief Rotterdams Brein
©2023 ESTHERWERKT | GRAFISCH ONTWERP | CREATIEF ROTTERDAMS BREIN
privacyverklaring - algemene voorwaarden
arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram