HYDROFIELEDOEKEN.NL | HUISSTIJL

RETAIL | BERGSCHENHOEK 

In 2011 kreeg ik zelf het idee om een webshop op te starten met hydrofiele doeken en sinds 2013 is de webshop online. Hydrofiele doeken in allerlei mooie prints, kleuren en maten. In deze webshop staan diverse (voornamelijk Nederlandse) merken met een breed assortiment. Niet alleen de hydrofiele luiers, maar ook de XL doeken en hamamdoeken.

Voor deze webshop verzorgde ik de vormgeving, de social media, het schrijven van blogs, emailings versturen etc. Alles qua marketing communicatie. Plus alles wat komt kijken bij het runnen van een winkel; de inkoop, de verkoop, het up-to-date houden van de webshop, het verzenden etc.

De webshop heb ik in december 2016 succesvol verkocht.

www.hydrofieledoeken.nl / Facebook / Twitter

HYDROFIELE LUIERS: DUN, LICHT EN SNEL DROOG

De hydrofiele luiers zijn een uitkomst en iedere moeder zal dit beamen! Deze dunne katoenen doeken gebruik je namelijk overal voor. Het handigste zijn ze als dunne handdoek voor de kleintjes. Zo kun je de kneepjes bij baby’s ook goed droog maken.

Als onderlegger gebruik je ze ook te pas en te onpas. Als je op het aankleedkussen een ongelukje hebt, haal je de hydrofiele luier eraf en stop je die in de wasmachine. Zo hoef je niet meteen de hoes te verschonen. De XL hydrofiele doeken zijn ook erg handig, deze zijn een flinke slag groter. Al met al kunnen we dus makkelijk zeggen: het zijn dus multifunctionele doeken!

Je gebruikt een hydrofiele luier als:
– Handdoek
– Spuuglap
– Onderlegger
– Lakentje
– Luier
– Zonnescherm in de auto, of aan de kinderwagen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Ik hou je op de hoogte als er nieuwe projecten zijn afgerond of als ik een blog heb geschreven dat de moeite waard is om te delen. 

Ja leuk! Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief :-D